Køb nu, gå på Pension senere-en investering i dine drømme

At eje et andet hjem er nemmere end du tror
Købe et andet hjem er en alvorlig finansiel forpligtelse, men det er, kan også føre til en følelse af fuldstændig frihed. Det kan give dig en ferie hjem, et sted at flygte fra din verdslige rutine og en investering i fremtiden for hvornår du går på Pension. Aging og rigere husholdninger, mindre familier og nye teknologier, at lade fagfolk til at arbejde fra fjerntliggende steder er alle væsentlige demografiske tendenser. Disse tendenser tyder på at købe et andet hjem er blevet en mere rimelig mulighed for mange amerikanere. De seneste ændringer i skattelovgivningen gør også andet hjem køb mere overkommelige. Strategisk er planlægning dit køb, consulting en tillid til professional og tage din tid nøglerne til at gøre den perfekte investering.
Strategier For pensionering investeringer
Planlægning for pensionering tidligt er smart, især nu. Mange eksperter mener, at som Baby Boomer generation kommer tættere på pensionering ejendom værdier vil stige i et hastigt tempo. Flere mennesker vil købe andet hjem i høj efterspørgsel steder så låsning i en lavere pris nu kan spare tusindvis. Hvis du køber være et hus, du ønsker at gå på Pension i senere sikker på at overveje alle mulige ændringer og vækst for området. Mange gange udvikling og øget populationer ændre ansigt af en tilsyneladende perfekt beliggenhed inden for et par år. Et andet alternativ til at overveje, at investere i et hjem og bruger det som udlejningsejendom først. Ved pensioneringen kan du vælge at forbedre og gøre abonnementsafgift hjem din primære bopæl. Du kan derefter sælge eller udveksle og købe plejehjem af dine drømme.
Skattefordele kan findes overalt
Uanset avenue du tage for at investere i din pension, tilbyder IRS skattefordele i en lang række måder. Renter og afgifter, lokale og statslige ejendomme er alle fradragsberettigede, hvis du bor i dit andet hjem en del af året. Skrive offs er begrænset til to boliger. Hvis du leje hjem til mindre end 15 dage behøver du ikke at hævde lejeindtægter eller betale skat af det. Hvis du leje dit andet hjem mere end 15 dage skal du indberette lejeindtægten. Men nu alle de udgifter, der bruges til at køre ejendommen er fradragsberettiget. Ejendomsskatter, renter, forsikring, reparationer, utilities, forsyninger, rengøring og vedligeholdelse er alle betragtes som udgifter. Egenkapital i dit første hjem kan også hjælpe med køb af et andet hjem som en pensionering investering. Et hjem ansvarlig lånekapital eller kassekredit kan anvendes til at dække udbetalingen på et andet hjem. Være opmærksom på, at låntagning på denne måde kun tillader den første $100.000 af egenkapital gæld afskrives.
Få kreativt om dine investeringer
En anden strategi er at bruge IRS-koden, sektion 1031. Afsnit 1031 siger ingen gevinst eller tab vil blive anerkendt i udveksling af ejendele til brug i en investering. Dette giver mulighed for kyndige investorer til at købe en ejendom og senere bytte den til en af lignende art. For dem, der planlægger at gå på Pension betyder du kan købe et andet hjem som en leje ejendom/ferie hjem og opbygge din investering. Ved pensioneringen kan du derefter udveksle egenskaben for drømmebolig du har altid håbet på og udsætte kapitalvindingsskatten. Besparelser er utroligt. Naturligvis ejendomshandler som dette kan være en vanskelig opgave så altid tage rådgivning fra en ejendom professionel og visse alle transaktionerne er udført lovligt.
På din vej til pensionsordninger håbet du For
Pension kan være en stressende emne for mange mennesker. Men mere midterste alderen amerikanerne synes at bruge omtanke og sund fornuft for at bygge det liv, de ved, de vil have efter 65. Uddannelse, kreativitet, klar tænkning, stille spørgsmål og vide den slags fremtid, du ønsker at investere i er den måde at opnå succes. Ved hjælp af skattesystemet strategisk for at nå dine mål vil føre til en pensionering fuld af glæde, komfort og kvalitet tid til at gøre det virkelig betyder noget. Når du er klar til at søge efter et andet hjem eller et sted at starte din pension, trække på hjælp fra en erfaren EJENDOMSMÆGLER. En, der kender markedet i det område, du har målrettet mod for dit køb og en SRES eller ABR betegnelse efter deres navn. Betegnelsen SRES er den vigtigste kvalifikation til at hjælpe dig med at finde den hjælp du har brug for. Nu, du er klar ikke vente, begynde at gøre dine drømme til virkelighed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.