Real-time indsigt i vores hjerne

Faktisk korrekt brugt, brug af en hjelm reducerer odds for en hovedskade med en kæmpestor 50%, mens odds for skader på ansigt eller hals er faldet med 33%, så der er det. Desuden, når der er love på plads om brugen af hjelme, oddsene for, at nogen vil bære en hjelm er fire gange højere, bare ved at have denne lov findes på alle. Hvad er værre? En undersøgelse i Australien viste, at 15,7% af befolkningen ville ride cykler oftere, hvis de ikke behøvede at bære en hjelm. De er blevet varmt velkommen af flere og flere cykelelskere.

Jeg har altid noget går omkring mig og ikke rigtig kender antallet af timer. Jeg vidste, at en fattig lille græsklædte busk ikke ville holde min vægt og vægten af min cykel. Ønsker du at udløse et argument, eller i det mindste få en debat i gang? Men ikke alle stater i Amerika kræver brug af cykelhjelme; det har tendens til at få overladt til lokale love, og det er ikke altid godt håndhæves. For de fleste mennesker, har årsagerne til at koge ned til enten omkostninger eller bare ikke ønsker at blive generet iført noget, der er omfangsrigt, lidt ubehageligt og kan bare ikke se meget cool (selvom det er sagt, er der masser af temmelig flot hjelme derude, hvis du tager lidt tid til at se!) Det er ofte understøttet af det faktum, at for hver undersøgelse, der er sat ud forsvarende hjelme, kan du finde en anden, der siger, at det ikke er nødvendigt.

Stadig, mange ryttere tage dette spørgsmål let og undlader at sætte på hjelme, mens ridning. Mens rådgivning bugner fra cyklister og ikke-cyklister både om nødvendigheden af at bære en hjelm, mens ridning, der er, som i fysik, en lige og modsat reaktion mod dette råd. Denne hjelm bør ikke anvendes af børn, mens klatring eller laver andre aktiviteter, hvor der er risiko for hængende eller kvælning, hvis barnet bliver fanget, mens iført hjelmen. Vi ved alle, at bære en cykelhjelm er afgørende vigtigt for sikkerheden, når cykling, men hvor mange mennesker rent faktisk bære dem? Det er klart, forskellige sportsgrene kræver forskellige typer af sikkerhedsudstyr, og jeg varmt anbefale du tager dig tid til at købe udstyr, og derefter vedligeholde det for at holde det i god stand.

Der er nogle derude, der er meget god værdi dog som denne fra Bell. Det har mange lignende funktioner til S-Works Prevail, ligesom Tri-Fix webbing system og 4th Dimension Cooling, høvding cykelhjelm pris (Forside) der giver Propero III utrolige ydeevne til en mere opnåelig pris. Læs videre for at lære mere om cyklisternes vaner og det største sikkerhedsudstyr: cykelhjelmen. Du kan betale mindre end $ 100 og få en god cykelhjelm – og i nogle tilfælde betydeligt mindre – og takket være standarder fastsat af Consumer Product Safety Commission, som alle hjelme, der sælges i USA siden 1999 er forpligtet ved lov til at opfylde, nogen af disse hjelme vil beskytte dit hoved i et styrt. Du får også et visir, så du kan ride i regn eller sol uden problemer.

Det har et visir også som mange mennesker sætter pris på og hageremme og puder er komfortable. Selv om der er mange skader og dødsfald i forbindelse med cykling, folk stadig ikke tage sig særlig godt af deres krop og iført en hjelm kan gå langt i retning af at forhindre så meget hjertesorg. Ifølge Insurance Institute for Highway Safety, i 2015, omkring 2% af motorkøretøj crash dødsfald er cyklister, som måske ikke lyde som meget, men 2% er stadig et skræmmende antal, og det er forholdsvis nemt at forhindre, hvis folk var bare mere opmærksomme på farerne. Hvor folk kan lide at bruge dem er om vinteren ridning, hvor de kan holde hovedet varmt i vintervejret.

Comments are Disabled