Ny web-baseret HR værktøj er “Max” fra NAS, Hannibal og InfoLink.

Tre højt respekterede navne i Human Resources er gået sammen om at give virksomhederne en revolutionerende blanding af tjenester, der gør ansættelsen, mere effektiv og virkningsfuld. Partnerskabet slutter sig til tre selskaber: NAS rekruttering kommunikation, en anerkendt leder i specialiserede inden for human resource kommunikation, Hannibal, Inc., en software udvikling firma med speciale i løsninger inden for rekruttering og InfoLink Screening Services, Inc., en landsdækkende leder i beskæftigelse baggrunden screening, test af lægemidler og fysisk eksamen tjenester.

De tre selskaber tjenester, som kan udnyttes hver for sig, er nu tilgængelige via Nass nye web-baseret rekruttering værktøj kaldet “Max.” Max gør det lettere for HR-afdelinger til kilde, match, skærm og leje kvalitet medarbejdere. En af de primære fordele ved Max er den lethed, med hvilken rekruttering annoncer kan placeres og spores.

“Virksomheder af enhver størrelse kan regne på Max for den simpleste og mest effektive rekruttere bistand i branchen,” sagde Don Sabatino, Vice President for NAS rekruttering kommunikation. “Max er ikke en typisk sagsøger tracking system (ATS). I modsætning til den traditionelle ATS tilgang, som kan tage måneder at fuldt set-up og integrere, vil Max være oppe og køre i løbet af få dage.”

Max installeres nemt, opdateres automatisk, og tilbyder et komplet udvalg af sourcing, screening og organisatoriske funktioner, der er velegnet til behovene hos nutidens moderne menneskelige ressourcer ledere. Max er også tilgængelig i en differentieret format til at passe de præcise krav og budgetmæssige forpligtelser af enhver HR afdeling. Nøglekomponenter omfatter følgende:

En innovative grænseflade til at vælge og udstationering rekruttering annoncer for at udskrive publikationer, job, bestyrelser, karriere websteder og interne henvisende websteder

Et tilpasset bibliotek af jobbeskrivelser

Kraftfuld filtrering og ranking teknologi

Genoptage pool management, kandidat sporing og rapportering

Problemfri Integration med InfoLink Screening tjenester for baggrundstjek

En strategisk partner i frigivelsen af Max er InfoLink Screening tjenester, en førende leverandør af baggrunden screening, drug test og fysisk eksamen jobansøgere og medarbejdere. InfoLink har et stærkt ry for at yde ekstraordinær service og hurtig turnaround af oplysninger, samt at sikre sine kunder screening praksis er lovligt kompatibel.

“Infolinks integrerede baggrunden Screening (TM) og let-at-bruge web-baseret løsning aktiver Max brugere til at fjerne dublerede data løsning og data entry fejl, øge effektiviteten og reducere omkostninger og tid at leje,” sagde Barry Nadell, formand og Medstifter af InfoLink Screening tjenester. “Vores kombinerede styrker giver HR afdelinger total kontrol i rekruttering og baggrunden screening deres jobansøgere.”

NAS rekruttering kommunikation

NAS rekruttering kommunikation er anerkendt som førende inden for specialiserede inden for human ressource løsninger. Som en del af McCann Worldgroup tilbyder vi et netværk med globalt, nationalt og lokalt-markedet ekspertise. HR-afdelinger er i stand til at drage fordel af vores proprietære Demand kæde, en processen kort, der skaber fundamentet og trækkraft til at føre flot talentfulde mennesker til vores arbejdsgiver of Choice klienter. For mere information, ring venligst NAS Los Angeles på (818 906-3313 eller besøge www.nasrecruitment.com.

Hannibal, Inc.

Banebrydende talrige fremskridt i elektronisk rekruttering, Hannibal, Inc. dukket op som en industri leder ved at udvikle HR-teknologi, der giver værdifuld, omkostningseffektive og effektive tjenester henne ved anstrøg af en knap. Hannibal fortsatte mål er udvikling af produkter, som alle kan bruge, uanset computerfærdigheder plan, Internet færdigheder eller viden om rekruttering af lovgivning og praksis. For mere information, venligst email info@hannibalinc.com eller besøge www.hannibalinc.com.

InfoLink Screening Services, Inc.

InfoLink Screening tjenester er en førende leverandør af beskæftigelse baggrundstjek, test af lægemidler og fysiske eksamener. Tusindvis af virksomheder landsdækkende, fra små virksomheder til Fortune 500, afhængige Infolinks ekstraordinære service, hurtig ekspeditionstid, juridiske overholdelse og nøjagtige rapporter. Infolinks let-at-bruge web-baseret løsning muliggør nem bestilling løsning, status tracking, ramte anmeldelse og sikre arkivering. Dets stof screening og fysisk eksamen programmer omfatter et landsdækkende netværk af tusindvis af samling websteder og klinikker, secure online rapportering og konsolideret fakturering. Infolinks omfattende screening Medarbejderydelser og problemfri integration med Human Resource software øge effektiviteten og muligt for virksomhederne at leje med Confidence™. For mere information, bedes du ringe til (800) 990-leje (4473) eller besøge

For en produktdemo “Max”, eller yderligere oplysninger, kontakt venligst Greg Rousseau, NAS, 818-906-3313; grousseau@nasrecruitment.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.