Teknologi opfylder kunst på Versa produkter

Versa Products, Inc., den Los Angeles-baserede møbelproducent, meddelte for nylig yderligere opgraderinger tilgængelige på sin allerede populære Versa kunst tabel. Kendt hele branchen som en innovativ leder i computer møbler, sælger Versa produkter over hele verden til klienter, der dækker en lang række industrier fra uddannelsesinstitutioner som universiteter og gymnasier til kontorpakker til militære baser.

Selvom Versas mest populære produkt er den klassiske Versatable, fås i flere størrelser og farver, omvendt linje af kunst og udarbejde tabeller får de seneste opmærksomhed. Blandingen af traditionelle, vippe kunst skrivebord og moderne computer desk synes at være lige hvad lægen, øh, øh, kunstner bestilt. “Med kunst industrien udvikler sig for at integrere computere i skabelsen af kunst og design, hvordan kunne vi ignorere denne kendsgerning og stadig forventer, at oprette en tabel, som kunderne har brug for?” forklarer Christopher Stormer, COO på Versa. “Du kan gøre en kunst-tabel, der er af høj kvalitet, konkurrencedygtige priser, og ser flot ud, men hvis det ikke tjene hver funktion brugeren behov, så det er stort set værdiløst. Designere, kunstnere, studerende… de alle bruger computere hele tiden og det giver ingen mening at have en skranke for tegning og en anden til at støtte din computer.”

Skønheden i omvendt kunst tabel er, at det er helt tilpasselig med typen af tilpasninger man kunne faktisk ønsker. Nogen kan springe forhandleren og bestille et skrivebord online direkte fra Versa. Vælg derefter det tilbehør, du ønsker, og glemmer dem du ikke. Populært tilbehør omfatter en højde justerbar skærm platform, der kan være placeret på begge sider af bordet (perfekt til højre- eller venstrehåndede), hjulet kits, printer platforme og selv CPU holdere til dem, der bruger pc’er.

Denne type af simple tilpasning er ikke kun begrænset til tabellen kunst og udarbejde skriveborde Versa tilbyder. Hvert produkt Versa fremstiller er tilpasselig, herunder klasseværelset tabeller for computerlokaler, udøvende skriveborde og læge- og tandlægespecialer møbler. Kunden har også et udvalg af farvemuligheder og kombinationer med hvert produkt.

Tabellen kunst tilbyder 75 grader af tilt justering med sin let, pop-pin indstillingssystemet. Højden også justerer fra 24 til 48 inches og bordpladen kommer i standard 48-tommer af 30-tomme dimensioner. Det kommer med en fuld størrelse opbevaring bakke og i seks forskellige farvekombinationer. Mængderabatter begynder med kun tre som enheder, hvilket gør det endnu mere økonomisk for skoler, små virksomheder og kunst afdelinger, der ikke kan kvalificere sig til antal rabatter som store fyre kan.

Ud over de high-end produkter, selv, er omvendt kendt for fremragende kundeservice og dens problemfri levetidsgaranti på alle produkter, det sælger. Varerne leveres til helt gratis hvor som helst i den sammenhængende USA uanset om ordren er fem hundrede tabeller eller et tastatur arm. De fleste varer skib fra faktoren inden for en til to dage samt.

Hvis du gerne vil vide mere om produkterne Versatables tilbud, herunder kunst tabeller, skole skriveborde, dorm room møbler og rum-savers, tjek deres hjemmeside eller ringe og anmode om et katalog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *